page-banner

דייסת סחלב משיבולת שועל // אורלי אליה

בריאה, חמה ומנחמת. במיוחד בחורף.

  • 2 מס' מנות
  • 10 זמן הכנה (דק')
מצרכים
  • 5 כפות שיבולת שועל
  • 2 כפיות סוכר חום
  • 1 כוס חלב או חלב שקדים / קוקוס / סויה / מים
  • מספר טיפות מי ורדים / מי זהר
  • אגוזי מלך
  • פירות חתוכים לבחירה: תפוח, אגס, בננה, אננס, פירות יער, חמוציות לפי הטעם
  • 1 כפית זרעי צ'יה
  • 1 כפית כפית פשתן טחון
אופן ההכנה

מבשלים בסיר את שיבולת השועל, הסוכר וכוס החלב במשך 3 דקות.

 

מוסיפים מי ורדים / מי זהר ומבשלים עד לרתיחה.

 

מעבירים לקערה את הפירות החתוכים , זרעי הצי'ה ואגוזי המלך.

 

מוזגים את תערובת שיבולת השועל על הפירות.