page-banner

מאפינ'ס מדהימים ללא גלוטן! // עינת טלבור

מאפינ'ס נימוחים בפה, שעושים טוב בבטן ובנשמה - והכל ב- 15 דקות אפיה!

  • 16 מס' מנות
  • 20 זמן הכנה (דק')
מצרכים
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 2 כפות ממרח חמאת שקדים
  • 1/4 כוס סילאן
  • 1 בננה בשלה
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס אוכמניות – טריות או מיובשות
  • חופן גוג'י ברי מיובשות
  • 1 כפית סודה לשתייה
  • 2 ביצים
  • מעט קינמון ופלפל שחור לתיבול
אופן ההכנה

מערבבים תחילה את הביצים והטחינה הגולמית, עד להיווצרות עיסה קשה ואחידה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים עד לקבלת עיסה חלקה.

 

מחממים את התנור ל- 180 מעלות.

 

יוצקים את התערובת לתבניות שקעים (אפשר ליצוק ישר לתוך מנז'טים כדי למנוע הדבקות לתבנית) ואופים למשך 15 דקות.

 

טיפ

המאפינ'ס תופחים במהירות, לכן מומלץ למלא כל שקע עד מחצית הגובה.