
ממרח טופו // נאוה פרובלר
מעולה כמטבל או כממרח בכריכים לטיולים ולעבודה.
- 4 מס' מנות
- 20 זמן הכנה (דק')
מצרכים
- 200 גרם טופו טרי
- 100 גרם שקדים חלוטים
- 1/2 בצל אדום קטן
- 1 שן שום כתוש
- צרור עלי בזיליקום
- 2 כפות עגבניות מיובשות שהושרו בשמן זית
- 1 כפית חומץ / חומץ בלסמי
- זרעי צ'יה לקישוט
- דבש / סילאן לבחירה
אופן ההכנה
מעבדים במעבד מזון את כל המצרכים פרט לחומץ, עד לקבלת ממרח גס.
מוסיפים תבלינים: חומץ תפוחים / חומץ בלסמי, מלח, פלפל, כורכום, אפשרי להוסיף זרזיף דבש או לחילופין סילאן.
מוסיפים זרעי צ׳יה בהגשה.