page-banner

סאשימי סלמון בעלי קייל // שף עומר מילר

אין כמו מזון RAW המאופיין בנגיעות מינימליות החושפות את הטעמים הטבעיים של המרכיבים השונים. היישר מן הים ומן הטבע אל הצלחת.

  • 7 מס' מנות
  • 10 זמן הכנה (דק')
מצרכים
  • 500 גרם דג סלמון ללא עור ועצמות
  • 10 כפות רוטב סויה
  • 1 כף שמן שומשום
  • 10 כפות מיץ לימון
  • 4 כפות שמן זית

 

  • 30 עלי בזיליקום
  • 30 עלי נענע
  • 30 עלי כוסברה
  • 1 כוס בצל ירוק
  • חבילת קייל טרי
אופן ההכנה

פורסים את הסלמון לפרוסות סאשימי נאות.

 

מערבבים את חומרי הרוטב.

 

מסדרים פרוסת סלמון בעלה קייל.

 

מניחים עלה תבלין על כל סאשימי (כוסברה, בצל, נענע, בזיליקום).

 

יוצקים את הרוטב בקעריות קטנות.

 

עוטפים את הסלמון בעלה הקייל וטובלים ברוטב.