page-banner

פסטה ברוטב אבוקדו // אלמוג נציה

מהיום לפסטה פסטו יש מתחרה חדש! הכירו את הפסטה ברוטב הכי מיוחד שיש - אבוקדו.

  • 4 מס' מנות
  • 15 זמן הכנה (דק')
מצרכים

לפסטה 

  • 1 חבילת פסטה מקמח מלא

 

לרוטב

  • 70 גרם אגוזי קשיו (50 גרם לרוטב + 20 גרם לפזר מעל)
  • 1 אבוקדו
  • 1/2 לימון
  • 2 גבעולי בצל ירוק
  • 2 כפות שמן זית
  • 10 עלי בזיליקום טרי
  • 3 כפות מים
  • 2 שיני שום
  • מלח
  • פלפל
אופן ההכנה

פסטה

שופכים את הפסטה לסיר עם מים רותחים מוסיפים קצת מלח וקצת שמן זית בכדי שהפסטה לא תידבק.

 

רוטב

מכניסים 50 גרם אגוזי קשיו למעבד מזון, טוחנים ומעבירים לקערה קטנה נפרדת.

 

מכניסים למעבד מזון את שאר המרכיבים ומפעילים אותו, לאחר שכל המרכיבים מתערבבים מוסיפים את הקשיו ומפעילים שוב עד שהרוטב קרמי.

 

מערבבים את הרוטב עם הפסטה בקערת ובוזקים מעל את יתרת אגוזי הקשיו הטחונים.