page-banner

קינואטה // תפארה טירי

חמה או קרה הקינואטה היא מנה טעימה ומאוד קלה להכנה.

  • 6 מס' מנות
  • 15 זמן הכנה (דק')
מצרכים
  • 3/4 כוס קינואה אדומה
  • 3/4 כוס קינואה לבנה
  • 2 בטטות בינוניות
  • 1 בצל אדום
  • שמן זית
  • תבלינים: מלח, פלפל וכורכום
אופן ההכנה

פורסים את הבצל האדום לפרוסות דקות, קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות.

 

מרתיחים בסיר את הקינואה עד לבישולה. מסננים ומקררים.

 

במקביל במחבת או בסיר סוטז' מטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את קוביות הבטטה לבצל וממשיכים לטגן קלות, מכסים את הסיר עד לריכוך קל מאוד של הבטטות.

 

מתבלים לפי הטעם ומכבים את הלהבה. מוסיפים את הקינואה מסוננת ומצוננת ומערבבים קלות.