page-banner

שוקולד טבעוני // מלי שמעיה

גם טבעונים יכולים ליהנות משוקולד טעים, איכותי ועשיר!

  • 6 מס' מנות
  • 15 זמן הכנה (דק')
מצרכים

לשוקולד 

  • 15 תמרים מסוג מג'הול מגולענים
  • 1/2 כוס צימוקים כהים
  • 1 כוס מלאה בתערובת של: שקדים טבעיים, אגוזי מלך, פקאנים, גרעיני חמנייה, פיסטוקים, גרעיני דלעת, שומשום מלא
  • 2 כפות גדושות של חמאת קוקוס טבעית + חמאת קקאו ואגוזי לוז.
  • 1 כף שמן קוקוס
  • 1/2 כפית קינמון

לקישוט

  • אבקת קקאו או קוקוס טחון
אופן ההכנה

מכניסים למעבד המזון את כוס תערובת האגוזים, ומעבדים בטחינה גסה.

 

מוסיפים את כל המצרכים, למעט המצרכים לקישוט ומעבדים לעיסה.

 

מגלגלים לכדורים ו/או משטחים באמצעות מערוך בין שני דפי אפיה.

 

מצפים במצרכים לקישוט.